VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

19 de febrer del 2011

Llenguado al Cointreau amb salsa d'ametlles

Aquest recepta li dedico a la meva amiga Chus (espero que t'agradi), i a tots el seguidors del bloc. bon profit !!
Llenguado al Cointreau
Ingredients
4 llenguados de 200 g aproximadament.
2 cullerades soperes d’ametlla crua en pols
250 ml de nata líquida (si es vulgui la salsa menys espessa es pot posar un xic més).
Sal i pebre blanc
200 g de mantega
Una copa de Cointreau
Farina
Oli
Elaboració
Salpebrem els llenguados. Els passem per farina i els fregim amb mantega en una paella, uns deu minuts segons la mida, que quedin pràcticament fets.
A la paella que hem fet el peix i amb el oli que ha quedat hi afegim l’ametlla. En un minut veurem que l’ametlla comença a daurar, aleshores i posem la nata, abaixem el foc i courem uns quinze minuts, fins que quedi ben espessida (al  punt del nostre gust) .
Aleshores posem els llenguados en una altra paella, on hi haurem posat un xic de mantega desfeta i el Cointreau ja calent, i els flamejarem.
Els llenguados es possen e l plat i els regarem amb el poc suc del flamejat, hi afegirem dues rodanxes de taronja i un bon raig de salsa d'ametlles.
Es pot acompanyar d’un parell de gambots passats per la paella o be unes rodanxes de patates fregides molt fines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada