Compota de Pomes "Reineta"
Ingredients: (per a 3 envasos de 375g.)
Ingredients: (per a 3 envasos de 375g.)
400 ml de vi blanc
400 ml d'aigua
1 pal de canyella
300 g de sucre per cada 500 g de puré
2 cullerades de suc de llimona
Preparació:
Rentar, pelar i trossejar les pomes. És important pelar les pomes, especialment si no procedeixen de cultiu orgànic, ja que normalment són encerades, per fer-les més atractives a! consumidor. Coure en l'aigua, el vi i la canyella, a foc suau, fins que el líquid s'evapori. Triturar la fruita fins a fer un puré homogeni, sense grumolls i consistent i afegir el sucre. Coure el puré a foc mínim durant 30 minuts, fins que estigui ben espès. Envasar en calent, en els recipients fins que estiguin freds. Per a més seguretat, els recipients poden esterilitzar-se durant 10 minuts al bany maria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada