Com sabeu el curri no es una especia, si no més be una combinació d'elles, aquí us poso una recepta que per mi es molt bona. S'usa normalment a Sri Lanka (antic Ceilan).
Curri (Una recepta de Sri Lanka)Ingredients principals
* 1 bastonet de canyella
* 1 cullerada sopera de clau d'olor
* 1 cullerada sopera de pebre negre
* 6 gr de grans de comí
* 3 grans de cardamom verd
* 225 gr de grans de coriandre
* 50 gr de llavors de fonoll
* 1 cullerada sopera de llavors de fenigrec
* 8 fulles de curri
* 50 gr d'arròs torrat i reduït a pols
Ingredients opcionals (per variants de sabor)
* Nous, Coco, Ceba, All
Elaboració
Tritureu tots els ingredients fins a tenir una pols gruixuda i guardeu en un recipient hermètic en un lloc fresc. La barreja es pot emmagatzemar molt bé durant sis mesos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada