VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

15 de febrer de 2011

Gelea de magrana i flor de taronger

Gelea de magrana i Flor de taronger
Ingredients per a 6 envasos de 375 grs.
1'5 kg. de magranes
1 kg. de pomes
El suc de dues llimones
250 ml. de vi negre de qualitat
750 ml. d'aigua
400 grs. de sucre per cada 600 ml. de suc
1 cullerada d'aigua de flor de taronger
1 pal de canyella.
Preparació.:
Rentar les pomes fregant bé la pell i tallar-les a rodanxes sense pelar ni descoratjar. Desgranar les magranes, tallant transversals i colpejant cada meitat amb el tall cap avall sobre un bol per recollir els grans. Posar les dues fruites a la cassola, amb el suc de llimona, la canyella el vi i l'aigua i coure a foc lent durant 1 hora. Abocar en un colador de tela i deixar escorrent tota la nit sobre una olla o un altre recipient.
Ensucrar l'extracte en la proporció indicada i afegir l'aigua de flor de taronger. Posar a foc lent, remenant contínuament fins que es dissolgui el sucre i deixar coure durant uns 25 minuts, provant de tant en tant la seva consistència. Escumejar amb la escumadora. Envasar en calent, invertint els recipients uns minuts fins que estiguin tebis. Després, deixar refredar del tot en posició normal. Per a més seguretat, poden esterilitzar durant 10 min. al bany maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada