VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

16 de febrer de 2011

Gelea de groselles amb canyella i menta

Gelea de Groselles amb Canyella i Menta
Ingredients per a 3 envasos de 375 grs
1 kg. de groselles
750 grs. de pomes
500 ml. d'aigua
1 branca de canyella
2 cullerades de "Menta piperita" seca per infusió
el suc de 1 llimona
375 grs de sucre per cada 500 ml. de suc 
Preparació:
Rentar les pomes fregant bé la pell i tallar-les a rodanxes sense pelar ni descoratjar. Rentar bé les groselles en un colador i escórrer. Dipositar les pomes en una cassola amb la canyella, la menta, el suc de llimona i l'aigua. Coure a foc lent durant una hora. Quan portin 30 min., Afegir les groselles. Passar la barreja per un colador de tela i deixar escorrent tota la nit sobre una olla o un altre recipient. Ensucrar el suc obtingut en una cassola i escalfar a foc lent, remenant fins que el
sucre estigui completament dissolt.
Coure 3 min. Comprovar la consistència i escumejar amb la escumadora. Envasar en calent, invertint els recipients uns minuts fins que estiguin tebis. Després, deixar refredar del tot en posició normal. Per a més seguretat, poden esterilitzar durant 10 min. al bany maria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada