Confitura de Pastanagues i Peres
Ingredients: (per a 3 envasos de 375 g.)
750 g de peres
250 g de pastanagues
250 g de mel
1 cullerada de sucre glaç de vainilla
3 cullerades de suc de llimona
1 pal de canyella
Preparació:
Netejar les peres, pelar-les i extraient els cors. Ruixa-les amb una mica de llimona i deixar-les en aigua. Peleu les pastanagues i ratllar molt fines. Triturar les peres amb una batedora. Posar a la cassola la mel, les peres triturades, les pastanagues ratllades, el sucre, el suc de llimona i la canyella. Coure-ho tot a foc molt lent durant 60 minuts, remenant i vigilant perquè no s'enganxi, fins que es quedi sense líquid. Omplir els envasos i tapar-los immediatament en calent. Posar-los cap per avall fins que es refredin per complet. Per a més seguretat, poden esterilitzar durant 10 minuts al bany maria Aquesta confitura és especialment interessant pel contingut en beta carotè de les pastanagues, substància essencial perquè l'organisme sintetitzi vitamina A.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada