Gelea de Taronges a la Farigola
Ingredients per a tres envasos de 375 grs.
2 kg. de taronges
3 llimones
1 branqueta de farigola fresca
375 grs. de sucre per cada 500 ml. de xarop.
Preparació:
Netejar molt bé les taronges i les llimones. Tallar a rodanxes fines i aquestes, al seu torn, en trossos. Introduir en una cassola amb una mica de farigola i tres L. d'aigua. Bullir a foc lent durant 1 h. i mitja, remenant per evitar que s'enganxi, fins que la fruita estigui molt tova. Posar a escórrer en un colador de tela sobre un bol almenys dotze hores., Preferiblement dins el frigorífic. Afegir el sucre i la farigola al xarop obtingut i escalfar a foc molt lent fins que es dissolgui del tot.
Pujar el foc i coure durant 15 minuts. sense deixar de remenar. Introduir una branqueta de farigola a cada envàs i omplir amb la gelea calenta. Envasar invertint els recipients uns minuts fins que estiguin tebis. Després, deixar refredar del tot en posició normal. Per a més seguretat, poden esterilitzar durant 10 min. al bany maria
Ingredients per a tres envasos de 375 grs.
2 kg. de taronges
3 llimones
1 branqueta de farigola fresca
375 grs. de sucre per cada 500 ml. de xarop.
Preparació:
Netejar molt bé les taronges i les llimones. Tallar a rodanxes fines i aquestes, al seu torn, en trossos. Introduir en una cassola amb una mica de farigola i tres L. d'aigua. Bullir a foc lent durant 1 h. i mitja, remenant per evitar que s'enganxi, fins que la fruita estigui molt tova. Posar a escórrer en un colador de tela sobre un bol almenys dotze hores., Preferiblement dins el frigorífic. Afegir el sucre i la farigola al xarop obtingut i escalfar a foc molt lent fins que es dissolgui del tot.
Pujar el foc i coure durant 15 minuts. sense deixar de remenar. Introduir una branqueta de farigola a cada envàs i omplir amb la gelea calenta. Envasar invertint els recipients uns minuts fins que estiguin tebis. Després, deixar refredar del tot en posició normal. Per a més seguretat, poden esterilitzar durant 10 min. al bany maria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada