Confitura de Meló a la Gerd
Ingredients: (per a 3 envasos de 375 g.)
700 g de meló (pesat net)
150 g de gerds
500 g de sucre
½ got d'aigua
1 llimona
Preparació:
Preparar el meló, pelar i netejar. Trossejar a quadrats. Rentar la llimona raspallant molt bé, i extreure-li la pell. Preparar un almívar a la cassola, dissolent a foc lent el sucre amb l'aigua. Quan l'almívar bulli, afegir la polpa de meló i coure durant 15 minuts, remenant sovint. Afegeix les gerds i l'escorça de llimona. Continuar la cocció a foc mitjà durant 1 hora o 75 minuts, fins que perdi líquid. Retirar l'escorça de la llimona. Omplir els recipients i tapar-los en calent. Posar-los cap per avall fins que es refredin per complet. Per a més seguretat, podeu esterilitzar durant 10 minuts al bany maria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada