VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

15 de febrer de 2011

Gelea de codony i kiwi amb mel de romaní


Gelea de Codony i Kiwi amb Mel de Romaní
Ingredients per a 6 envasos de 375 grs.
1 '5 kg. de codonys
2 kiwis no molt madurs
1 L. d'aigua
El suc de dues llimones
350 grs. de mel de taronger per cada 500 ml. de suc
Romaní fresc en branca
Preparació:

Quan s'elabora la gelea de codony també pot plantejar fer dolça amb la polpa sobrant. Només si es farà el dolç es pela la fruita i se li treuen les llavors que es couran en una bosseta a part per a poder retirar-les sense problemes. Fregar els codonys amb un drap per treure'ls la pelussa. Pelar els kiwis i trossejar les dues fruites. Abocar-les en una cassola amb aigua i el suc de llimona i coure-les a foc molt lent durant 45 minuts. fins que estiguin molt tendres. Dipositar la barreja en un colador de tela i deixar-escorrent tota la nit sobre una olla o un altre recipient. Barrejar el suc obtingut amb la mel i coure'l amb el romaní en branca durant 15 min., Provant la consistència. Escumejar amb la escumadora. Envasar en calent, invertint els recipients fins que estiguin freds. Per a més seguretat, poden esterilitzar durant 10 minuts al bany maria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada