VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

30 d’abril del 2012

PERES EN ALMÍVAR


FRUITES CONFITADES
El confitat de fruites és un procés molt laboriós que, més que un mètode de conservació, es podria qualificar com una recepta de rebosteria. La durada de les fruites confitades és bastant curta, en especial si es compara amb el temps que s'ha de dedicar a la seva elaboració, que dependrà del gebrat i la fruita utilitzada.

PERES EN ALMÍVAR
Ingredients: Per a 2 envasos d'1 kg:
- 1 ½ kg de peres madures
- 400 g de sucre
- ¾ de l d'aigua
- El suc d'1 llimona
- 1 pal de canyella
Preparació:
Peleu les peres, partir-les per la meitat i extreure el cor i les llavors, ficant-les en aigua amb llimona perquè no s'enfosqueixin. Si són petites, deixar-les senceres. Quan estiguin totes pelades, escaldeu durant 15 segons en aigua bullint. Passar-les per aigua freda, escórrer-les i posar-les en els envasos, prèviament esterilitzats.
Preparar un almívar dissolent el sucre amb l'aigua. Cuinar a foc lent amb la canyella i l'escorça de llimona. Coure durant 5 minuts i abocar bullint sobre les peres.
Retirar la canyella i l'escorça de llimona.
Tapar i esterilitzar al bany maria durant 40 minuts a 88 º C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada