FLAM DE DIVENDRES
Ingredients
2 tasses de salsa de formatge
200 grams de farina
100 grams de llard
2 cullerada d'aigua freda
1 mica de sal
200 grams de peix blanc, ja cuit
100 grams de llagostins cuit
10 llotges de cansalada
(per adornar)
Preparació
Barregem la farina amb la sal i en un
bol gran afegim la
mantega, barrejant amb una forquilla per aconseguir una consistència de sorra, afegiu l'aigua gelada per
compactar i que es pugui estendre
sobre un motlle per
pastís lleugerament enfarinat. Punxeu tota
la superfície amb la forquilla i fornegeu
a 230 ° C fins
que es vegi cuit i molt lleugerament
daurat. Daurar la cansalada en una paella amb una cullerada d'oli,
empolsat amb una
mica de sucre per aixecar el sabor i
caramel·litzar-ho Escorrer per eliminar l'excés de
greix, feu uns rotllets. En una cassola posi
la salsa de formatge i aboqui el peix
esmicolat, barrejant per integrar mentre s’escalfa
a foc lent durant
uns minuts. Aboqui
la barreja calenta
sobre la crosta
de pastís, guarnit dels llagostins i els
rotllets de cansalada al gust, deixeu reposar
perquè prengui consistència.
Un cop quallat es pot menjar calent o fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada