GRATINAT DE CARBASSA AMB
FORMATGES SUÏSSOS
carbassa fresca a rodanxes
formatge suís ratllat
formatge parmesà ratllat
1 culleradeta de romaní sec
1 culleradeta de sal Maldon o Flor de sal
½ culleradeta de pebre negre
1 tassa de crema espessa o beixamel (aprox.)
Mantega tallada en cubs petits
Instruccions:
Preescalfem el forn a 200°. Greixem lleugerament un motlle
d’uns 20 cm.
Repartim de manera uniforme una capa de llesques de
carabassa a la part inferior del motlle.
Combinem els formatges, el romaní, la sal i el pebre en un
bol. Escampar un terç de la barreja sobre les llesques de carabassa. Cobrim amb
una altra capa de llesques de carabassa, afegim una altra capa de la barreja de
formatges. Repetim el procediment amb l'última capa de llesques de carabassa i
la barreja de formatges restant.
Aboquem la crema en el motlle. Cobrim tot amb la mantega en
daus. Fornegem de 40 a 45 minuts, fins
que qualli i es dori lleugerament. Servim calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada