3 cullerades d'oli d'oliva
2 grans d'all grans picats
en làmines
200 grams de puntes d'espàrrecs blancs
200 grams de
xampinyons nets i picats en làmines fines.
200 grams de llagostins, pelats, nets
i blanquejats 10
min. en aigua bullint, lleugerament salada
1 rajolí de vi blanc

En una cassola saltem, els alls en l'oli d'oliva, afegim els xampinyons i cuinem fins que estiguin una mica tendres, afegim les puntes d'espàrrecs i barregem cuinant a foc mitjà,uns minuts, afegim els llagostins i barregem uniformement i molt suau per no trencar-los, banyem amb el raig de vi blanc, cuinem uns minuts i apaguem el foc perquè la salsa reposi. Afegim l'ou batut a la salsa, barrejant i saltejant-ho molt ràpid perquè l'ou no qualli. Servim immediatament.
Nota:
Ideal per peixos al vapor (Salmó,
lluç, etc..) y per peix cuinat no guisat, penseu en la dita de que cap dels dos
aliments te que esperar a l’altre i en aquest cas es molt importat per la
salsa, si no quallaria el ou (com a solució en lloc del ou es pot fer amb una
crema de llet espessa, però no es el mateix).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada