CALAMARS FREGITS AMB XILI
Per als qui els agradi el menjar picant, una proposta fàcil i ràpida que podem oferir com a aperitiu.
Ingredients
500 grams de calamars nets.
2 cullerades de farina
1 cullerada de Maizena
1 cullerada de Xili en pols
Sal al gust
2 cebes picades
coriandre picat
2 xilis picants nets tallats a tires.
Preparació
Netegem els calamars i els obrim per una banda per estendre'ls, Netegem l'interior una mica i els tallem a tires. En un bol, barregem la farina, la maizena, el xili en pols i la sal i els calamars cobrint-ho molt bé i reservem. En una paella posem a escalfar bastant oli, bolquem els calamars en un colador per eliminar l'excés de farina, i els fregim en l'oli fins que s'enrosseixin una mica, traiem i escorrem.
Per als qui els agradi el menjar picant, una proposta fàcil i ràpida que podem oferir com a aperitiu.
Ingredients
500 grams de calamars nets.
2 cullerades de farina
1 cullerada de Maizena
1 cullerada de Xili en pols
Sal al gust
2 cebes picades
coriandre picat
2 xilis picants nets tallats a tires.
Preparació
Netegem els calamars i els obrim per una banda per estendre'ls, Netegem l'interior una mica i els tallem a tires. En un bol, barregem la farina, la maizena, el xili en pols i la sal i els calamars cobrint-ho molt bé i reservem. En una paella posem a escalfar bastant oli, bolquem els calamars en un colador per eliminar l'excés de farina, i els fregim en l'oli fins que s'enrosseixin una mica, traiem i escorrem.
En una altra paella
amb una mica d'oli, sofregim els xilis a
tires, afegim els calamars
i saltegem uns
minuts, servim en
un bol cobert tot amb ceba picada i el
coriandre.
Nota:
És costum per alleujar el picant el acompanyar-lo amb rodanxes de llimona, per esprémer sobre.
Nota:
És costum per alleujar el picant el acompanyar-lo amb rodanxes de llimona, per esprémer sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada