VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

3 de maig del 2012

TEMPEH (MONGETES DE SOJA BLANCA) EN ESCABETX


TEMPEH (MONGETES de SOJA BLANCA)  en  ESCABETX
Ingredients: Per a 3 envasos de 250 g:
- 1 pot de tempeh (mongetes de soja blanca)
- 8 grans d'all, 3 fulles de llorer i una mica de sal
- 1 got d'oli d'oliva i ½ got de vinagre
- 1 cullerada de pebre vermell i ½ culleradeta de pebre negre en gra
Preparació:
Extreure el tempeh (mongetes de soja blanca) del pot i escorre-les bé sobre paper de cuina. Posar el vinagre al foc reduït a la meitat. Peleu els alls i tallar-los a rodanxes. Escalfar l'oli a foc suau i fregir-los fins que estiguin daurats. Retirar del foc i afegir el llorer, el pebre negre i el pebre vermell. Deixar fregir durant 1 minut i afegir el vinagre. Passar a un altre recipient. A la paella on s'ha fet l'escabetx, sense netejar-la, salta durant uns minuts les barretes de tempeh amb una mica de sal. Introduir-les en l'envàs, prèviament esterilitzat, i cobrir-les amb l'escabetx encara calent. Introduir en el recipient els alls fregits i el llorer.
pre escalfar els envasos destapats durant 5 minuts per eliminar l'aire de l'interior (veure *). Després tapar-los i esterilitzar en una olla a pressió (veure *), durant 30 minuts els de 250 gi durant 35 minuts els de 500 g. Un cop freds, comprovar el buit dels tancaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada