VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

4 de maig del 2012

FORMATGE DE IOGURT i HERBES AMB OLI


FORMATGE DE IOGURT i HERBES AMB OLI
En aquesta recepta resulta una mica difícil concretar el nombre d'envasos ja que dependrà del grau en què s'escorri el iogurt i la grandària de les boletes que es facin. Passa el mateix amb els ingredients ja que la quantitat d'herbes i d’all depèn del gust personal i l'oli serveix per omplir els recipients

Ingredients per a aprox. 3 envasos de 400 grs.:
2 L. de iogurt
Oli d'oliva
3 branquetes de romaní, 3 branquetes de farigola, 6 branquetes de coriandre fresc i all

Preparació:
Per realitzar aquesta recepta el iogurt s’ha de deixar escorrent a la nevera durant 2 dies. Si es vol conservar aquest formatge de iogurt durant molt temps els envasos han de preescalfar-se destapats durant 5 minuts. Després es taparan i s’esterilitzaran en una olla a pressió durant una mitja hora. Finalment es comprovarà el buit correcte dels tancaments.
Deixar el iogurt sobre una gasa gran i en l'interior d'un recipient perquè s'escorri. Introduir a la nevera.
Trossejar amb un ganivet totes les herbes que s'inclouran en la conserva de formatge de iogurt. Amb les mans humitejades, modelar boletes amb el iogurt, intentant que siguin totes iguals Introduir les boletes i les herbes juntament amb una mica d'oli que s'afegirà a poc a poc.
Fer boletes amb el iogurt escorregut
Afegeix les herbes a les boletes









Posar les boles a un recipient i afegir l'oli poc a poc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada