FORMATGE DE IOGURT i
HERBES AMB OLI
En
aquesta recepta resulta una mica difícil concretar el nombre d'envasos ja que
dependrà del grau en què s'escorri el iogurt i la grandària de les boletes que
es facin. Passa el mateix amb els ingredients ja que la quantitat d'herbes i d’all
depèn del gust personal i l'oli serveix per omplir els recipients
Ingredients per a aprox. 3 envasos de 400 grs.:
2
L. de iogurt
Oli
d'oliva
3
branquetes de romaní, 3 branquetes de farigola, 6 branquetes de coriandre fresc
i all
Per
realitzar aquesta recepta el iogurt s’ha de deixar escorrent a la nevera durant
2 dies. Si es vol conservar aquest formatge de iogurt durant molt temps els
envasos han de preescalfar-se destapats durant 5 minuts. Després es taparan i s’esterilitzaran
en una olla a pressió durant una mitja hora. Finalment es comprovarà el buit
correcte dels tancaments.
Deixar
el iogurt sobre una gasa gran i en l'interior d'un recipient perquè s'escorri.
Introduir a la nevera.
Trossejar
amb un ganivet totes les herbes que s'inclouran en la conserva de formatge de
iogurt. Amb les mans humitejades, modelar boletes amb el iogurt, intentant que
siguin totes iguals Introduir les boletes i les herbes juntament amb una mica
d'oli que s'afegirà a poc a poc.
Fer boletes amb el iogurt escorregut |
Afegeix les herbes a les boletes |
Posar les boles a un recipient i afegir l'oli poc a poc |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada