VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

19 de maig del 2012

ESPINACS BABY JAPONESOS amb SÈSAM i SOJA

Al ser una recepta de fa temps i que em va dir una angleseta molt simpàtica, la poso en els tres idiomes: Català, Castellà i Anglés. Dedicada a la Srta. Hillary

ESPINACS BABY JAPONESOS amb SÈSAM i SOJA
1 bossa de 250 gr. d'espinacs baby
1 ½  cullerada de llavors de sèsam torrades
¼ de culleradeta de sucre granulat
3 culleradetes de salsa de soja lleugera
1 ½ culleradetes de vinagre d'arròs sense condimentar
½ culleradeta d'oli de sèsam torrat
Posar al microones els espinacs d'acord amb les instruccions del paquet. Col·locar després de cuits els espinacs en un colador, esprémer tanta aigua com sigui possible. Cobrir una safata d’enfornar amb paper de cuina, estendre els espinacs a la part superior, cobertes amb paper de cuina, i deixar refredar uns 30 minuts.
Amb un molinet d'espècies, moldre les llavors de sèsam amb el sucre. En un bol mitjà, combinar la salsa de soja, el vinagre i l'oli de sèsam. Afegiu les llavors de sèsam mòltes.

Agafeu l'espinac fred i aneu separant suaument les fulles. Servir empolvorat amb les llavors de sèsam restants, i salseu al vostre gust.
Nota: Es poden menjar sense refredar i també son delicioses, ja que semblen algues.

ESPINACAS BABY JAPONESAS con SÉSAMO y SOJA
1 bolsa de 250 gr. de espinacas baby
1 ½ cucharadas de semillas de sésamo tostadas
¼ de cucharadita de azúcar granulado
3 cucharaditas de salsa de soja ligera
1 ½ cucharaditas de vinagre de arroz sin condimentar
½ cucharadita de aceite de ajonjolí tostado
Poner en el microondas las espinacas de acuerdo con las instrucciones del paquete. Colocar después de cocidas las espinacas en un colador, exprimir tanta agua como sea posible. Cubrir una bandeja para hornear con papel de cocina, extender las espinacas en la parte superior, cubiertas con papel de cocina, y dejar enfriar unos 30 minutos.
Con un molinillo de especias, moler las semillas de sésamo con el azúcar. En un tazón mediano, combinar la salsa de soja, el vinagre y el aceite de ajonjolí. Agregue las semillas de sésamo molidas.
Con la espinaca enfriada, ir separando suavemente las hojas. Servir espolvoreado con las semillas de sésamo restantes, y salsear al gusto.
Nota: Se pueden comer en caliente y también son muy ricas, ya que parecen algas marinas.

JAPANESE SPINACH with SESAME and SOY
1 7oz bag of baby spinach
1 tbs + 1 tsp toasted sesame seeds
¼ tsp granulated sugar
3 tsp light soy sauce
1½ tsp unseasoned rice vinegar
½ tsp toasted sesame oil
Place spinach in microwave according to package directions. Transfer the spinach to a colander, squeeze out as much water as possible. Line a baking sheet with paper towels, spread the spinach on top, cover with paper towels, and chill for 30 minutes.
Using a spice grinder grind the 1 tbs of the sesame seeds with ¼ tsp of the sugar.  In a medium bowl, combine the soy sauce, vinegar and sesame oil. Stir in the ground sesame seeds.
Add the chilled spinach and gently toss it with your hands, separating any clumps. Serve sprinkled with the remaining sesame seeds.
This turned really good; it reminded me of that seaweed salad you get at some Sushi places. I skipped the cooling part and ate it warm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada