OSTRES AL FORN amb SALSA d'OSTRES
Ingredients:
mitja ceba picada petiteta
mitja llimona feta suc
3 cullerades de vi blanc sec
2 pessics de pebre en pols blanc i una fulla de julivert
picat
sal i oli
Preparació:
Obrirem les ostres fresques mirant de no llençar el líquid
que porten, que el guardarem per utilitzar-lo més endavant.
i farem la salsa d'aquesta recepta.
Posarem una paella al foc amb la ceba i l'oli i deixarem que
es vagi sofregint, remenant-la de tant en tant. Quan estigui mig cuita, traurem
tot l'oli de la paella i hi afegirem la beixamel, la llimona, el pebre, el vi,
el julivert, la sal i el líquid de les ostres. Ho remenarem ben bé per
agermanar tots els ingredients. Quan comenci a bullir ho retirarem del foc.
Posarem les ostres obertes en una safata i les introduirem
al forn, calent ja a 170 graus, uns tres/cinc
minuts. Aleshores les traurem i posarem una cullerada de salsa damunt de cada
ostra i les tornarem a posar al forn uns sis/vuit
minuts. Les servirem immediatament.
Advertiment: les ostres no han d'estar massa cuites sinó es quedaran seques, (jo ho
faig els minuts que indico davant)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada