VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

4 de maig del 2012

INTXAURSALSA (PURÉ DE NOUS, Típic de Euskadi)


INTXAURSALSA (PURÉ DE NOUS, Típic de Euskadi)
Ingredients per a 3 envasos de 375 grs.
200 grs. de nous en net
200 grams de sucre, 1 pal de canyella
1'5 L. de llet de soja
Preparació:
Tritureu les nous amb la batedora. En un recipient abocar la llet i la canyella i posar-lo al foc. Quan estigui bullint, afegir el puré de nous. Coure a foc molt lent fins que espesseixi, al voltant d'1 i ½ H. 
Omplir els envasos i esterilitzar durant 8 min. al bany maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada