VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

25 de maig del 2012

AMANIDA DE VEDELLA THAI


AMANIDA DE VEDELLA THAI
Ingredients: Per a 6 persones
2 cullerades de gambetes pelades
1 cullerada d'oli de sèsam
500 g de filet de llom de vedella
125 g d'espinacs tallades a tires
100 g de brots de soja
1 ceba vermella tallada en rodanxes
1 pebrot vermell petit tallat a tires fines
1 cogombre petit tallat a rodanxes fines
200 g de raves blancs tallats a tires fines
1 tomàquet petit sense llavors tallat a rodanxes molt fines
15 g de fulles de coriandre
5 g de fulles de menta
2 grans d'all trossejats
2 bitxos vermelles i 2 verds trossejades
Vinagreta:
3 cullerades de suc de llima
3 cullerades de salsa de peix
1 cullerada de herba llimona tallada molt fina
1 culleradeta de sucre
Preparació:
Poseu a remullar les gambetes pelades en aigua calenta (que no bulli) durant 9 minuts. Escorreu-les bé i talleu-les molt fines.
Escalfeu l'oli en una paella a foc viu i fregiu la vedella durant 1 o 2 minuts pels dos costats o fins que estigui poc feta. Deixeu refredar la carn i després talleu a rodanxes fines.
Per preparar la vinagreta: Barregeu el suc de llima, la salsa de peix, l'herba llimona i el sucre.
Col·loqueu els espinacs en una safata i afegiu les gambetes, la vedella, les verdures, el coriandre, la menta, els alls i els bitxos. Cobriu-lo tot amb la vinagreta i serviu el plat.
Valor nutritiu per ració: 180 calories
Proteïnes, 25 g, Greixos, 6 g, Hidrats de carboni, 6 g, Fibra, 3 g, Colesterol, 7 omg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada