AMANIDA DE VEDELLA THAI
2
cullerades de gambetes pelades
1
cullerada d'oli de sèsam
500
g de filet de llom de vedella
125
g d'espinacs tallades a tires
100
g de brots de soja
1
ceba vermella tallada en rodanxes
1
pebrot vermell petit tallat a tires fines
1
cogombre petit tallat a rodanxes fines
200
g de raves blancs tallats a tires fines
15
g de fulles de coriandre
5
g de fulles de menta
2
grans d'all trossejats
2
bitxos vermelles i 2 verds trossejades
Vinagreta:
3
cullerades de suc de llima
3
cullerades de salsa de peix
1
cullerada de herba llimona tallada molt fina
1
culleradeta de sucre
Preparació:
Poseu
a remullar les gambetes pelades en aigua calenta (que no bulli) durant 9
minuts. Escorreu-les bé i talleu-les molt fines.
Escalfeu
l'oli en una paella a foc viu i fregiu la vedella durant 1 o 2 minuts pels dos
costats o fins que estigui poc feta. Deixeu refredar la carn i després talleu a
rodanxes fines.
Per
preparar la vinagreta: Barregeu el suc de llima, la salsa de peix, l'herba
llimona i el sucre.
Col·loqueu
els espinacs en una safata i afegiu les gambetes, la vedella, les verdures, el
coriandre, la menta, els alls i els bitxos. Cobriu-lo tot amb la vinagreta i
serviu el plat.
Valor nutritiu per
ració: 180 calories
Proteïnes,
25 g, Greixos, 6 g, Hidrats de carboni, 6 g, Fibra, 3 g, Colesterol, 7 omg.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada