VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

17 de maig de 2012

CUINA amb HERBES AROMÀTIQUES / COCINA con HIERBAS AROMÁTICAS


CUINA amb HERBES AROMÀTIQUES / COCINA con HIERBAS AROMÁTICAS
Ja torno a estar per vosaltres benvolguts amics, subscriptors i seguidors.
Hi pensat que podria ser molt convenient, ara que arriba l'estiu, fer una recopilació de plats fets amb herbes aromàtiques, que apart de ser molt gustoses son també molt dietètiques i ajudaran a qui vulgui posar-se a to. Durant uns dies aniré exposant tot un seguit de receptes , així com una definició de les herbes mes empleades en la cuina i que permeten aquests gustos tan bons que donen a qualsevol plat. Espero us agradin.

Ya vuelvo a estar con vosotros queridos amigos, suscriptores y seguidores.
He pensado que podría ser muy conveniente, ahora que llega el verano, hacer una recopilación de platos hechos con hierbas aromáticas, que aparte de ser muy sabrosas son también muy dietéticas y ayudarán a quien quiera ponerse a tono. Durante unos días iré exponiendo una serie de recetas, así como un definición de las hierbas mas empleadas en la cocina y que permiten estos gustos tan buenos que dan a cualquier plato. Espero os gusten.

SUMARI / SUMARIO
Plats principals / Platos principales
Postres / Postres o Dulces

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada