VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

3 de maig del 2012

PEBROTS ROSTITS CONDIMENTATS

PEBROTS ROSTITS CONDIMENTATS
Ingredients: Per a 5 envasos de 250 g:
- 3 kg de pebrots
- 12 grans d'all
- 150 ml d'oli d'oliva
- 2 branquetes de romaní
- sal
Preparació:
Rentar els pebrots i introduir-los al forn pre escalfat a 200 º C, donant-los la volta cada 10 minuts. Introduir-los en una olla i tapar-los, deixant-los suar perquè resulti més fàcil pelar-los.
Pelar-los, reservant el suc que hagin deixat anar, i tallar a trossos. Colar el suc. Pelar i tallar els alls a trossos grans i fregir-los lleugerament en oli, amb una branqueta de romaní, sense deixar que es daurin. Un cop tebi, barrejar el suc amb l'oli.
Omplir els recipients amb els pebrots, els alls i el romaní, i cobrir-los amb la barreja de suc i oli.
Pre escalfar els envasos destapats per eliminar l'aire de l'interior, tapar-los i esterilitzar en una olla a pressió,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada