PEBROTS ROSTITS CONDIMENTATS
Ingredients: Per a 5 envasos de 250 g:
-
3 kg de pebrots
-
12 grans d'all
-
150 ml d'oli d'oliva
-
2 branquetes de romaní
-
sal
Preparació:
Rentar
els pebrots i introduir-los al forn pre escalfat a 200 º C, donant-los la volta
cada 10 minuts. Introduir-los en una olla i tapar-los, deixant-los suar perquè
resulti més fàcil pelar-los.
Pelar-los,
reservant el suc que hagin deixat anar, i tallar a trossos. Colar el suc. Pelar
i tallar els alls a trossos grans i fregir-los lleugerament en oli, amb una
branqueta de romaní, sense deixar que es daurin. Un cop tebi, barrejar el suc
amb l'oli.
Omplir
els recipients amb els pebrots, els alls i el romaní, i cobrir-los amb la
barreja de suc i oli.
Pre
escalfar els envasos destapats per eliminar l'aire de l'interior, tapar-los i
esterilitzar en una olla a pressió,
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada