LICOR DE MAGRANA
500
grs. de magranes
200
grams de sucre morè, 1 pal de canyella i 2 beines de cardamom
750
ml. d'aiguardent i 250 ml. d'anís dolç i 100 ml. d'aigua mineral
Preparació:
Desgranar
les magranes tallant-les transversalment i colpejant cada meitat amb el tall cap
avall sobre un bol per recollir els grans.
Passar
els grans per una liquadora i filtrar-los amb un colador de tela.
Preparar un almívar barrejant el sucre amb l'aigua, la canyella i els
cardamoms, picant les beines. Coure-ho tot durant 5 minuts. Barrejar el almívar
amb el suc de magrana i tornar a coure tot junt durant 5 minuts més. Afegir
l'aiguardent i l'anís.
Embotellar el líquid en un recipient esterilitzat,
tapar hermèticament i deixar macerar almenys durant 2 mesos. Al cap d'aquest
temps, és convenient filtrar el licor passant-lo a una altra ampolla.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada