2 perdius
2 pastanagues, 4 carxofes, 4 brots de coliflor i bolets variats confitats
2 fulles de llorer, una mica de farigola i uns grans de pebre negre
8 cebes petites, 8 grans d'alls, sal i pebre
1/2 l d'oli d'oliva
1/4 de l de vinagre de garnatxa, 2 gotets de vi blanc sec i un xic de vinagre balsàmic
Elaboració
Netegeu bé i salpebreu les perdius tallades a quarts i enrossiu-les en una cassola amb l'oli ben calent, els alls sencers, uns quants grans de pebre negre i les fulles de llorer.
Quan estiguin ben rosses, afegiu-hi les verdures tallades més o menys de la mateixa mida: les carxofes, les pastanagues, les cebetes, els bolets i la coliflor. Poseu-hi també la farigola i els grans d'alls aixafats. Deixeu-ho coure a foc baix durant 30 minuts. A continuació, afegiu-hi el vinagre i el vi blanc i deixeu-ho coure 25 minuts més, a 5 minuts del final afegir un raig de vinagre balsàmic.
Deixem refredar; de fet la perdiu està molt més bona feta d'un dia per l'altre deixada reposar dintre l'escabetx.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada