VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

27 d’octubre del 2010

Magret d'ànec confitat amb empedrat


Ingredients: Magret confitat amb empedrat (per a 4 persones)
-1 magret d'ànec (450 g) -grans de pebre rosa dessecat -1 cullerada de sal marina sense refinar -oli de sèsam
Ingredients: Per al guarniment
-móres negres i groselles -nabius -llavors de sèsam blanc i negre -fulles de ruca selvàtica ampla -1 cullerada d'oli de gira-sol -1 culleradeta d'oli de sèsam -1 cullerada de xarop de magrana
Preparació:
Escalfem una paella i marquem el magret d'ànec, per la banda de la pell. Esclafem amb la mà de morter una cullerada de sal marina amb uns grans de pebre rosa. Afegim a aquesta picada l'oli de sèsam i ho barregem tot. Pintem el magret d'ànec amb la barreja i l'emboliquem amb paper film. Fem un forat a una de les bandes del paper film, per seguretat. Ara, col·loquem el magret d'ànec en un recipient i el fiquem al forn, al voltant de 30 minuts, a 50º C. Per al guarniment, hi posem una cullerada de xarop de magrana, una cullerada d'oli de gira-sol i una altra d'oli de sèsam. Muntem la barreja amb un batedor de mà fins a obtenir-ne una salsa. Piquem la ruca i l'afegim a la salsa i la tornem a batre. Afegim a la salsa les móres, les groselles i els nabius. Remenem tots els ingredients. Tapem amb paper film el bol amb l'empedrat i posem a la nevera aquest bol i el magret d'ànec sense treure-li el paper film. Deixem que es refredi tot, fins que el magret sigui prou fred per poder-lo tallar a làmines. Per aplatar-ho, tallem el magret d'ànec a làmines i les posem al plat, formant un cercle. Hi tirem uns grans de sèsam blanc i negre pel damunt i col·loquem al centre del cercle l'empedrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada