Vedella Wagyu
Al sud del Japó, hi ha una regió de gran tradició ramadera anomenada Hyogo, amb capital Kobe. Aquesta regió és l'hàbitat natural d'una mil·lenària raça bovina que es cria a la zona i és coneguda com Wagyu.
Al sud del Japó, hi ha una regió de gran tradició ramadera anomenada Hyogo, amb capital Kobe. Aquesta regió és l'hàbitat natural d'una mil·lenària raça bovina que es cria a la zona i és coneguda com Wagyu.

El secret de la seva excel·lència està en la naturalesa però també en els importants rituals de criança d'aquests animals per part dels ramaders japonesos.
A més de que els alimenten amb gra seleccionat, han inclòs en la dieta d'aquest boví fruits frescos, llavors i fins i tot beuen cervesa i sake estimulant la seva gana per aconseguir que consumeixin més pastura fresca.
A més d'una bona alimentació, les resis reben massatges per tal d'assegurar l'òptima textura muscular i proporcionar una carn superior, inclós viuen en estables amb música ambiental.
Al Japó arriben a pagar per ella més de 420 € el quilo. A Espanya es pot trobar a partir d'uns 150-200 € el quilo. Sol procedir d'Estats Units, Austràlia o Nova Zelanda, països que es troben en cap de les exportacions. Procedeix d'animals de la raça Wagyu que, tot i la prohibició nipona d'exportació, van aparèixer a mitjans dels anys 70. Avui dia la seva cria esta estesa per diversos països inclosos Xile, Bèlgica o Gales.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada