LLENGUADO AMB GAMBES
ingredients
4 filets de llenguado
100 grams de gambes pelades
Sal i pebre en grà, 6 grans de pebre aixafats
300ml de fumet de peix
2 cullerades de suc de llimona
25 grams de mantega
25 grams de farina
2 cullerades de crema de llet
Preparació
Renti i assequi amb una tovallola absorbent el peix, divideixi la meitat de les gambes entre els filets, salpebreu, feu un rotllo i fixeu-lo amb un escuradents i poseu en una safata per al forn amb mantega. Cobriu amb el fumet de peix, afegiu les espècies, la llimona, cobreixi i cuini tapat dins el forn a 160 ° C uns 20 minuts. Treieu, escorri i poseu el peix en una altra cassola mantenint calent, coleu i reserveu el brou calent.
En una paella, foneu la mantega, afegiu la farina i cuineu a foc lent per 3 minuts, remogui'l i aboqui el brou del peix amb el qual l'ha cuit al forn, i barregi suaument, porti al foc una altra vegada i cuini fins que espesseixi i sigui cremós, afegiu la crema de llet i la resta de les gambes, rectifiqueu (sal i pebre) i banyeu amb això els filets. Guarni-ho amb branquetes de julivert fresc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada