VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

29 de setembre de 2011

FLAM DE DIVENDRES


FLAM DE DIVENDRES
Ingredients
2 tasses de salsa de formatge
200 grams de farina
100 grams de llard
2 cullerada d'aigua freda
1 mica de sal
200 grams de peix blanc, ja cuit
100 grams de llagostins cuit
10 llotges de cansalada (per adornar)
Preparació
Barregem la farina amb la sal i en un bol gran afegim la mantega, barrejant amb una forquilla per aconseguir una consistència de sorra, afegiu l'aigua gelada per compactar i que es pugui estendre sobre un motlle per pastís lleugerament enfarinat. Punxeu tota la superfície amb la forquilla i fornegeu a 230 ° C fins que es vegi cuit i molt lleugerament daurat. Daurar la cansalada en una paella amb una cullerada d'oli, empolsat amb una mica de sucre per aixecar el sabor i caramel·litzar-ho Escorrer per eliminar l'excés de greix, feu uns rotllets. En una cassola posi la salsa de formatge i aboqui el peix esmicolat, barrejant per integrar mentre s’escalfa a foc lent durant uns minuts. Aboqui la barreja calenta sobre la crosta de pastís, guarnit dels llagostins i els rotllets de cansalada al gust, deixeu reposar perquè prengui consistència. Un cop quallat es pot menjar calent o fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada