VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

29 de setembre del 2011

BACALLÀ DAURAT

BACALLÀ DAURAT
Ingredients
400 gr. de ceba partida en quarts.
2 grans d'all.
100 gr. d'oli d'oliva verge extra.
1 bossa de 200 gr. de patates fregides
6 ous.
Sal i pebre.
Julivert picat.
100 gr. d'olives negres.

300 gr. de bacallà, sense pell ni espines, dessalat esqueixat, i escorregut sobre paper de cuina.
Preparació
En el vas de la picadora, poseu la ceba i els alls, treballeu-ho fins que quedi picat i reserveu. netegeu el got i aboqueu l'oli al vas i bateu a baixa velocitat, incorporeu la ceba i els alls reservats i continueu a baixa velocitat fins que emulsioni lleugerament. Afegiu les patates i continueu processant-ho uns 3 minuts, poseu aquesta barreja en un recipient fondo i reserveu. Sense rentar el vas aboqueu els ous i barregeu 10 segons a baixa velocitat, incorporeu a la barreja que teníem reservada i mescleu bé tot amb cullera de fusta, afegiu el bacallà i ajunteu tot. Calenta al foc una paella gran amb una mica d'oli, quan comenci a fumejar, aboqueu la barreja perquè es quallin els ous i quedi homogeni com una truita. Salpebreu, serviu-lo en un plat gran, empolvori amb el julivert, i decori amb les olives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada