Púding de Xocolata i Plàtan
(Molt senzill de fer i molt bo per l'estiu)
Els xips de xocolata cruixents, són la clau del dolç sense coure, amb capes de pastís de xocolata i llenques de plàtan
2 tasses de crema espessa
5 unces (150 gr.) de xocolata semi dolç, ratllat
2 cullerades de sucre en pols
26 galetes de xocolata (depèn de l’amplada de la terrina)
3 plàtans tallats a rodanxes fines al llarg, i ½ plàtan, tallat a rodanxes
Preparació:
En una cassola petita, poseu la crema a bullir a foc mitjà-alt.
Traieu-la del foc, afegiu la xocolata i deixeu reposar-ho 5 minuts.
Afegir el sucre en pols i batre per lligar-ho tot bé, deixar refredar a temperatura ambient.
Fer una capa de galetes de xocolata en una terrina. Afegir-hi la meitat de la barreja de xocolata i crema. Després cobriu amb rodanxes de plàtan a lo llarg.
Amunt posar altre cop galetes i la barreja de xocolata restant.
Tapeu i refrigereu fins que el púding estigui fet i les galetes estiguin tendres, al voltant de 2 hores fins i tot pot estar 1 dia (queda mes amerat).
Cobrir amb les rodanxes de plàtan i servir-ho fred.
Truc: Hi ha qui hi posa a les galetes un rajolí de Cointreau (compte amb les criatures aleshores), i un rajolí de caramel líquid sobre les rodanxes de plàtans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada