VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................VISITEU EL NOU BLOC « ELS PLAERS DE LA NATURA » Tot sobre la Mare Natura....................................................

3 de març de 2011

Savinelli, Pipes

La companyia de pipes Savinelli va ser fundada a Milà el 1876. Cinc generacions ininterrompudes de treball i esforç basada en constant ètica i filosòfica; compaginar l'evolució tècnica i el disseny, amb el respecte a la tradició i al treball ben fet. Al dia d'avui Savinelli es mostra orgullosa de presentar als seus clients ell més ampli mostrari de pipes del món (més de 100 sèries diferents). A les quals cal afegir un complet assortiment de pipes "Hand made (Fetes a mà)".
Elaborades per experts artesans, amb els més curats brucs de les muntanyes Sardes, com les famoses Autograph, veritables joies de col·lecció.
Altres de les característiques de les pipes Savinelli dignes de ser esmentades, és el fet que tots els productes emprats en la seva elaboració són naturals, fins i tot les ceres per a la seva poliment i acabat, evitant les resines sintètiques, que poden afectar tant el bruc com a una bona i saborosa fumada.
En resum, que a més del perfecte equilibri i al fi disseny, que distingeix a primera vista un model Savinelli, hem de recalcar que una pipa Savinelli uneix a la seva indubtable qualitat la característica de ser un producte genuïnament artesà.
Però no només Savinelli s'identifica automàticament amb la pipa i els seus accessoris, ja que la signatura milanesa és un referent en l'apassionant món del cigar, fabricant amb el seu típic disseny Italià i sense renunciar a la més alta qualitat dels seus materials com; Humidificadors, Tallacigars, Vitrines per cigars, Cendrers, Encenedors i un llarg etc...
Models
La pipa Obi Two té l'arrel de bruc coberta d'un material anti ratllades. Es presenta en 3 colors i en 14 formes de 6 i 9 mm, totes en les formes clàssiques. Ve presentat en una original caixa metàl·lica.

La pipa Roley, coneguda per la seva comoditat, ja que al plegar el trepitja dents la pipa cap en qualsevol lloc. 
Presenta com a principal innovació la incorporació d'un filtre de 9 mm i un trepitja dents d'ebonita-marbre. 
Està disponible en tres acabats: sorrejada, llisa, natural.La pipa Spigot. Aquesta es troba disponible en tres acabats: llis natural, llis bordeus i llis negre. El trepitja dents és acrílic, destacant el cèrcol de plata 925 (en canya i trepitja dents) amb el logotip dels purs Savinelli. El cèrcol inserit entre el trepitja dents i la canya no és de plata per així evitar que el trepitja dents es desajustin amb la calor. Es fabrica en 14 formes en 6 mm. i en 6 formes en 9 mm.
La pipa Tortuga Rustica, elaborada amb bruc de gran envetat en tons moka. es presenta amb un trepitja dents que imita perfectament al carei, incorporant una pràctica tapa a joc per tancar la pipa un cop apagada i així poder portar-la tapada sense tacar. Disponible en 22 formes diferents.
La pipa Collection 2002. La sèrie va començar el 1985, cada any apareix un nou disseny, sempre sorrejat i de producció limitada.
La pipa Laguna Lisa amb acabat llis i trepitja dents acrílic amb cèrcol d'arrel inserit. Disponible en 24 formes diferents.


La pipa Dry System Natural amb trepitja dents acrílic. Disponible en 10 formes diferents.
La pipa Dry System Rústic amb trepitja dents acrílic i disponible en 10 formes diferents.
La pipa 125 anys Lisa Natural en commemoració dels 125 anys de la seva fundació. El seu acabat és llis natural, destacant el seu dibuix de la fusta vertical i el seu ull de perdiu. Aquesta ve enfilada amb un cèrcol de plata que representa l'anell dels cigars Savinelli.
La pipa 125 Anys Lisa Negra, en commemoració dels 125 anys de la seva fundació. El seu acabat negre s'obté mitjançant un procés de diversos dies en tints naturals fins a aconseguir que l'arrel de bruc obtingui la tonalitat. Ve enfilada amb un cèrcol de plata que representa l'anell dels Cigars Savinelli.


La pipa Twin Bit Giubileo, Ve amb un cèrcol d'or i doble trepitja dents. Una pipa que exemplifica la tradició i fabricada amb el sistema més acurat utilitzant bruc d'alta qualitat.La pipa Autograph, Completament fetes a mà pels més qualificats artesans amb els millors ceps, únics i irrepetibles, personalment seleccionades per Giarcarlo Savinelli.La pipa Collection, Feta a mà per als col·leccionistes únicament, i de producció limitada. Cada any un nou disseny per afegir al porta pipes de la col·lecció.
La pipa Achilles Fauvorite, Pipa favorita d'Achille Savinelli, un home la creativitat canvi la història de la pipa. El seu acabat "Sea Coral-Capri", el procés de fabricació és secret, la fa summament lleugera. Cada pipa té el seu número d'identificació pròpia.
La pipa Savinelli 2000, La pipa 2000 està basada en els principis que han conduït a la companyia durant els passats 124 anys, experiència tècnica i un constant compromís de recerca i qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada