ELS PLAERS DE LA VIDA

27 d’octubre del 2010

Carns / Carnes

Bou a la Borgonyona  -  Boeuf Bourguignon
Bou Wellington (cat/ang) 
Caragols a "la Gormanda"
Carn, Farcellets de col farcits amb
Carn "Shepherd's Pie" (Pastís del Pastor), Pastís de Patata, Verdures i (cat/cast/ang)
Gall al vi  -  Coq au vin
Magret d'ànec confitat amb empedrat
Micuit i Magret amb Foie, Terrina de
Perdiu en escabetx i verduretes al estil Toni
Porc Senglar del Pirineu, Civet de 
Solomillo al Cabrales
Tupina (carn de porc confitada)
Xai farcida (mar i montanya) o un conill, Espatlla de
Toni C. Tomàs a 7:15 p. m.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Toni C. Tomàs
Torredembarra, Tarragonés - Catalunya
Som en aquesta vida per gaudir-ne d'ella. O no !!
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.